Cum a aparut Pamantul?
|
|
Eron | Data: Joi, 01/10/2009, 9:30 PM | Mesaj # 1 |
Generalisim
Grup: Administrator
Status: Offline
| Un mare mister se plimba prin lume de multi ani si anume cum a aparut Pamantul.Oameni de stiinta spun ca o explozie a facut asta(Bing-Bang),altii spun ca de fapt a fost creat de Dumnezeu.Voi ce credeti?
|
|
| |
Tony | Data: Joi, 01/10/2009, 9:55 PM | Mesaj # 2 |
Soldat
Grup: Utilizator
| dupa parerea mea, universul (implicit si pamantul) a fost creat de elohim
|
|
| |
Eron | Data: Vineri, 02/10/2009, 7:29 PM | Mesaj # 3 |
Generalisim
| Si eu sunt de acord cu parerea ta,ca Dumnezeu a creat Pamantul.Dar crezi ca Dumnezeu la creat in 7 zile,pardon,6 zile si a saptea s-a odihnit?
|
|
| |
Tony | Data: Vineri, 02/10/2009, 7:32 PM | Mesaj # 4 |
Soldat
| aici nu mai afirm nimic, deoarece o sa ajungem iarasi la cearta de pe tpu
|
|
| |
Eron | Data: Duminică, 04/10/2009, 11:52 AM | Mesaj # 5 |
Generalisim
| Ai dreptate,nu o mai scoatem la capat cu subiectul asta.
|
|
| |
Cascadorys | Data: Sâmbătă, 17/10/2009, 7:08 PM | Mesaj # 6 |
Soldat
| Nu stiu exact de ce trebuie sa se discute pe un asemenea subiect, doar se stie: Dumnezeu a creat Pamantul in 6 zile+ ziua a 7-a in care s-a odihnit;nu e nimic de discutat in asta. Referitor la evolutie, asta e o mare poveste fantasy...iti trebuie prea multa credinta ca sa fii evolutionist...
|
|
| |
bursyllac | Data: Vineri, 24/09/2010, 11:24 PM | Mesaj # 7 |
Soldat
| Dar poate Dumnezeu l-a creat prin bing bang.
|
|
| |
Eron | Data: Sâmbătă, 16/10/2010, 2:51 PM | Mesaj # 8 |
Generalisim
| Poate...insa nu exista dovezi.Si de ce s-ar complica Dumnezeu pentru a crea o explozie, cand Dumnezeu putea pur si simplu sa spuna si Pamantul sa apare?
|
|
| |
yullian | Data: Marţi, 02/11/2010, 3:54 PM | Mesaj # 9 |
Soldat
| Sa fie creat in 7 zile de Dumnezeu? Nu am cum sa cred asa ceva , deoarece mi se pare o mare prostie, ti-am mai explicat si in trecut parerea mea despre aceasta ipoteza. Added (2010-11-02, 3:54 PM) --------------------------------------------- Eron nue exista dovezi ca l-a creat in 7 zile(exceptand scrieriile :-j ) SO....
|
|
| |
Eron | Data: Vineri, 05/11/2010, 12:19 PM | Mesaj # 10 |
Generalisim
| Yulli, exista o carte, numita "Si Biblia are totusi dreptate", in care arheologia da dreptate Bibliei( normal, lasand creatiunea de o parte.Insa imagineaza-ti ca autorii Bibliei au avut dreptate.Atunci rezulta ca totusi Biblia nu este o adunatura de scrieri false, asa cum crezi tu.Pentru mine scrierile sunt totul.Observ ca tu vorbesti despre Biblia ca si cand ai stii ca e plina de minciuna.Dar cand ma gandesc ca nici nu ai citit-o...
|
|
| |