Acasă » Articole » Cuvinte intelepte » Cuvinte intelepte despre...

Moartea lui Iisus

Moartea lui Iisus

 

 

Că Iisus Hristos te iubeşte mai mult decât o poţi face tu însuţi ne-o dovedeşte şi faptul că tu nu eşti capabil să mori pe cruce pentru propria ta mântuire.

Gavril Stiharu

Urmează pe Hristos nu doar la Înviere, ci şi la purtarea Crucii.

din Patericul egiptean

Nu piroanele l-au răstignit pe Hristos, ci Iubirea!

Feodor Dostoievski

Isus a luat asupra sa păcatele alegătorilor. Aşa se explică triumful său electoral.

Valeriu Butulescu


Isus ştia că Iuda îl vinde, dar nu a protestat. Afacerea era în avantajul Lui: miliarde de credincioşi, pe treizeci de arginţi.

Valeriu Butulescu

Omul a facut atatea sa prelungeasca viata, dar nimic sa invinga moartea.A lasat aceasta sarcina in seama lui Iisus Hristos.

Gavriil Stiharu

Dar acum Hristos a înviat, fiind Începătură a învierii celor adormiţi. Că dacă printr-un om a venit moartea, tot printr-un Om şi învierea morţilor, căci, precum în Adam toţi mor, aşa şi în Hristos toţi vor învia.

Pavel (Epistola catre Corinteni)

Gândul acesta să fie în voi, care era şi în Hristos Iisus, Care, Dumnezeu fiind în chip, n-a socotit o ştirbire a fi El întocmai cu Dumnezeu, ci S-a deşertat pe Sine, chip de rob luând, făcându-Se asemenea oamenilor şi la înfăţişare aflându-Se ca un Om. S-a zmerit pe Sine, ascultător făcându-Se până la moarte, şi încă moarte pe cruce. Pentru aceea şi Dumnezeu L-a preaînălţat şi I-a dăruit Lui nume care este mai presus decât orice nume, ca în Numele lui Iisus tot genunchiul să se plece, al celor cereşti şi al celor pământeşti şi al celor de dedesubt şi să mărturisească toată limba că Domn este Iisus Hristos întru slava lui Dumnezeu-Tatăl.

Pavel (Epistola catre Filipeni)

Categorie: Cuvinte intelepte despre... | Adăugat de: Eron (24/04/2011)
Vizualizări: 509 | Tag-uri: Stiharu, sacrificiu, Iisus, Dostoievski, paste, jertfa, Pavel, moarte | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]