Acasă » Articole » A fi sau a nu fi » Contradictii

Crucea sau Crucificatul?

                                                                                                                                                             

                                      Crucea sau Crucificatul?

 

 

       Pentru ca oamenii sa poata evada din robia pacatului, Dumnezeu a fost nevoit sa-si sacrifice singurul Fiu, pe Iisus, Acesta trebuind sa moara pe o cruce.                                                              

       Pe atunci crucea era considerata un obiect de executie, semnul rusinii, al terorii si al stigmatului.La mult timp de la invierea lui Iisus, in 321 mai exact, crucea nu a mai fost considerata un obiect de executie ,ci cel mai onorat semn sfant.Acest lucru s-a pastrat pana astazi.Credinciosi din intreaga lume folosesc acest semn pentru a se inchina lui Dumnezeu.Zilnic oricine poate vedea oameni facand semnul crucii, purtand cruciulite si mii de astfel de lucruri.

        Numai prin crucificarea lui Iisus pacatele pot fi iertate, dar crucea este doar un obiect, o unealta folosita de oameni pentru omorarea in chinuri si nu este un obiect sfant.Faptul ca Iisus a murit pe cruce nu sfinteste acest obiect,aceasta fiind doar folosita pentru ca Iisus si Dumnezeu sa indeplineasca planul de salvare a omului si pentru a demonstra cat de mult ne iubeste Dumnezeu, incat Iisus a murit in asemenea chinuri.Nici o porunca din Biblie nu spune sa sfintim crucea sau altceva de genul asta.

       Oare atunci cand miile de oameni fac semnul crucii se gandesc intotdeauna la moartea lui Iisus, o fac formal sau dau astfel mai multa atentie crucii?

       Tu, (daca faci semnul crucii), atunci cand il faci, unde te duce gandul?La moartea lui Iisus?Daca da,felicitari.Daca nu,pune-ti un semn de intrebare.                                                                                                                    

Categorie: Contradictii | Adăugat de: Eron (08/11/2009)
Vizualizări: 328 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]