Acasă » Articole » Invata din exemple » Invata din exemple

O salvare care te infurie

O salvare care te infurie.

    

       Filip avea o importanta intalnire de serviciu in SUA.Si-a pregatit totul din timp pentru a nu intarzia in ziua plecarii.Mai avea doar cativa kilometri pana la aeroport,cand o masina din sens opus ii taie brusc fata.Impactul nu a putut fi evitat.

       Desi a scapat fara nici o leziune, nu mai era nici o sansa de a ajunge in timp util la aeroport.Nervos ca a ratat aceasta intalnire importanta, a mers acasa si, spre seara, incercand sa se relaxeze putin, a deschis televizorul si a dat pe un post cu stiri.Printre altele, Filip a auzit cum un avion care se indrepta spre SUA s-a prabusit in oceanul Atlantic.Nimeni nu a supravietuit.Stirile au continuat, dar Filip nu le mai auzea.Era socat.In acel avion trebuia sa fie el.”Cat de minunate sunt caile Tale, Doamne”, si-a spus el.Atunci a inteles el de ce a ingaduit Dumnezeu acel accident rutier.

 

       Morala:metodele lui Dumnezeu de a te salva s-ar putea sa te supere.Insa, situatiile limita sunt ocaziile lui Dumnezeu de a-ti arata cat de mult te iubeste.

Categorie: Invata din exemple | Adăugat de: Eron (21/03/2010)
Vizualizări: 298 | Tag-uri: morala, Regret, accident, Intalnire, POVESTIRE, Televizor, salvare, recunostinta, nervi | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]