Acasă » Articole » Invata din exemple » Invata din exemple

Cata iubire (2)

Cata iubire(2)

 

 

            Se povesteste ca un tanar ajuns la facultate s-a imprietenit cu o fata.Erau atat de fericiti impreuna, pana intr-o zi, cand fata veni trista si ii spuse ca suferea de o boala ajunsa in ultima faza.Avea nevoie urgent de un transplant de inima, insa nu se gasea acest organ.Fata a fost trecuta pe lista de asteptare , iar zilele treceau si nici o speranta.

            Tanarul, vazand ca nu se gaseste nici o inima pentru draga sa prietena, a hotarat sa-si ofere inima pentru transplant.Pentru a nu banui ce s-a intamplat, tanarul ii spuse fetei faptul ca a castigat o bursa la o facultate din S.U.A.,  si nu o putea rata.Dupa ce discuta cu fata problema, aceasta fu de acord cu plecarea lui, intelegand cat este de important. Apoi baiatul vorbi cu medicul si isi dadu inima si viata pentru prietena sa.

            Timpul a trecut, fata si-a revenit complet si s-a intors la o viata noua.A renuntat la facultate, optand pentru o viata destrabalata, apuncandu-se de alcool, tigari, chiar si droguri ilicite.

            Medicul, afland ce s-a intamplat cu vechea stundenta, chema un prieten jurnalist si il ruga sa scrie intr-un ziar despre salvarea fetei.Acesta isi scrise articolul si il publica.Fata, citind in acel ziar numele sau pe prima pagina fu atrasa de articol si il citi pe tot.Cand afla de unde are inima, fu foarte ofensata.Se duse la medic furioasa si ii spuse:

            -Nu este adevarat!Spuneti-mi ca nu este adevarat!Eu am aceasta inima de la altcineva, iar vechiul baiat din facultate acum probabil este un om important din S.U.A.Vreau sa aud adevarul.

-Dar acesta este adevarul.El si-a dat viata pentru ca tu sa traiesti.Nu lasa ca acest sacrificiu sa fi fost in zadar.Tu nu ai dus o viata prea frumoasa pana acum, dar te poti intoarce.Inca nu e prea tarziu.Nu ma lasa sa regret faptul ca am acceptat sa iau inima lui.

Morala: Iisus si-a dat viata pentru tine.Desi ai pacatuit inca nu este prea tarziu sa te intorci.Nu il face pe Dumnezeu sa ii para rau ca Si-a lasat Fiul sa moara.

Categorie: Invata din exemple | Adăugat de: Eron (24/04/2011)
Vizualizări: 363 | Tag-uri: Medic, prietena, sacrificiu, inima, boala, Droguri, transplant, student, alcool, tanar | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]